Tarieven / Accomodatie

 

In 2024 is het seizoen geopend vanaf maart tot oktober.
Voor 2024 gelden de volgende prijzen:

 • Mocht u meer niet-vissers wensen mee te nemen dan bovenstaand, dan is dat enkel in overleg met The Carp Specialist mogelijk, de kosten bedragen (indien akkoord) € 75,- per extra niet-visser.
 • Exclusieve afhuur van hele meer inclusief 2 accommodaties naar keuze maximaal 4 vissers en 4 niet-vissers.
  € 2050,- ( 3e accommodatie bij te huren voor € 325,-) !!!
 • Stek 1, chalet met 1 visser en 1 niet visser € 725,-
  2-persoonschalet op stek 1 met overdekte veranda. Deze is voorzien van een living, keuken met kookgas, Senseo koffiemachine, koelkast en slaapgelegenheid voor 2 personen, exclusief beddengoed. Het chalet beschikt over een stroomaansluiting, niet over een wateraansluiting. De keuken is voorzien van alle benodigdheden. De douche- en toiletvoorzieningen staan echter op korte afstand van het chalet.
 • Stek 2, chalet met 1 visser en 1 niet visser € 695,-
  2-persoonschalet op stek 2 met overdekte veranda. Deze is voorzien van een living, keuken met kookgas, Senseo koffiemachine, koelkasten slaapgelegenheid voor 2 personen, exclusief beddengoed. Het chalet beschikt over een stroomaansluiting, niet over een wateraansluiting. De keuken is voorzien van alle benodigdheden. Op deze stek heeft u veel privacy.
 • Stek 3 en 4 zijn gekoppeld. Stek 3, 1 visser en niet visser (Prijs: Zie hieronder)
 • Stek 3 en 4, chalet en visser en niet visser € 1025,-
  Nette 4-persoons stacaravan met overdekte veranda. Deze is voorzien van een ruime living, volledig ingerichte keuken met kookgas, koelkast en een tweetal slaapkamers (1 met 2 eenpersoonsbedden en 1 met 2-persoonsbed) inclusief beddengoed. In de stacaravan is een toilet beschikbaar, echter geen douche. (Douche op loopafstand). Bij gebruik van de verwarming wordt € 75,- p/w berekend.
 • Stek 5 (Windmill-Family-Lake) € 865,-
 • Gebruik van verwarming in chalet op stek 1, 2 of 4, kan oplopen tot € 75,- per week en eventuele extra apparaten die u meebrengt, worden ook gerekend.
 • In het voorjaar van 2017 is er een ruim zwembad (8 x 4 meter) aangelegd waar u tegen betaling van € 7,50,- per persoon per week en op geheel eigen risico gebruik van kunt maken.

Op de dag van aankomst kan de visstek vanaf 13.00 uur betreden worden.
Op de dag van vertrek dient de visstek om 10.00 uur ‘s ochtends te zijn ontruimd.

Reacties zijn gesloten.