Huisregels

 

Algemene huisregels:

Op de dag van aankomst kan de visstek vanaf 13.00 uur betreden worden. Op de dag van vertrek dient de visstek om 10.00 uur ‘s ochtends te zijn ontruimd.

Op het domein zijn sanitaire voorzieningen (toilet, douche en wastafel) aanwezig die gratis ter beschikking van de vissers staan. Deze voorzieningen werken volgens een biologisch systeem. Biologisch verantwoorde shampoo en douche-artikelen zijn verkrijgbaar.

Op de visstekken is elektriciteit aanwezig. Dit voor aansluitingen van verlichting, draagbare koelboxen of het opladen van diverse apparatuur, zoals accu’s voor voerboten, telefoon en batterijen. Het is echter verboden daarop magnetrons, frituurpannen en elektrische kachels aan te sluiten. Dit i.v.m. de capaciteit van het elektriciteitsnet.

Op het terrein zijn parkeerplaatsen aangelegd. Van daaruit worden karpervissers met bagage door de beheerder naar de visstek gebracht.

Bij aankomst op het terrein van Windmill-Lake dient het restant van het nog verschuldigde bedrag contant te worden voldaan. Er zijn geen mogelijkheden tot pinnen! De beheerder kan voorzien in de eerste behoefte aan levensmiddelen (zoals water, vers afgebakken pistolettes, koffie, diverse dranken en versnaperingen). In de omgeving (ongeveer 5 km) zijn diverse, kleine supermarkten aanwezig.

Zwemmen is verboden!

Honden zijn toegestaan, alleen als ze sociaal zijn met met mens en dier en altijd zijn aangelijnd. Kosten: 15 euro per hond voor extra schoonmaak.

Wees zo voorzichtig mogelijk met vuur in verband met bosbrandgevaar.

OPEN VUUR IS TEN STRENGSTE VERBODEN!
Barbecue is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plaatsen.

Zorg zo goed mogelijk voor de natuur en het milieu. Afval dient te worden opgeruimd (bij vertrek ook peuken/filters)! Medevissers en beheerders dienen vriendelijk en met respect te worden bejegend.

Reacties zijn gesloten.